A komolyzenészek is megőrülnek egy menő pólóért

Így kerültem kapcsolatba a komolyzenével

Régóta szerelmese vagyok a komolyzenének. A szüleim mindig is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a zene a része legyen az életemnek. Így például hat évesen kezdtem zongorázni, és tíz éves koromtól hegedülök is. Ugyan nem zenei pályát választottam magamnak, de olyan erős alapokat kaptam otthonról, hogy ma már el sem tudnám képzelni az életem komolyzene nélkül. Az egyetem és a munka mellett például kórusba járok, nagyon szeretem a közös alkalmainkat, próbáinkat, a kórustalálkozókat. És még hogy a komolyzene komoly… Én még sosem találkoztam a miénknél bohémabb, vidámabb társasággal. Persze mi is tudunk komolyak lenni, ha úgy hozza a helyet. De semmiképpen nem hozzuk a sztereotípiát. Nem is tudom, mit mondhatnék komoly helyett – hiszen egyszerűen csak más. Nekem egyáltalán nem avítt, hideg, vagy távoli ez a műfaj. Épp az ellenkezője.

Egyedi póló rendelés a kórusunknak

És ahogy már említettem, a társaságra sem lehet panaszom. A múltkor például egyikőnk felvetette, mi lenne, ha terveztetnénk a kórusnak olyan kóruspólókat, amilyen senki másnak nincsen! Nagyon fellelkesültünk az ötlettől, és végül partnert is találtunk rá a LolMarkt képében. Egyedi póló rendelés esetén ők ugyanis verhetetlenek! Mi nagyon megszerettük őket, mert végtelenül korrektek, és profi munkát végeznek. Ráadásul nem tesznek különbséget az ügyfelek között a tekintetben, hogy ki hány darab pólót rendel tőlük. Az egy-egy darabos rendeléseket ugyanolyan odafigyeléssel teljesítik, mint a több száz darabosakat. Általában egyébként, ha tíz darab alatti megrendelési igényt kapnak egy adott csapattól, azt az üzletekben, személyes egyeztetést követően veszik fel. Az sem baj, ha nem rendelkezel kiforrott koncepcióval a póló dizájnját illetően, a LolMarkt grafikusa ugyanis pillanatok alatt gyors segítséget nyújt az elképzelés véglegesítésében!

A LolMarkt csapatában nagyszerű segítőkre találtunk

Mi a kórussal harminc főnek szerettünk volna pólót kérni, és azt biztosan tudtuk, hogy a kórus logóját szeretnénk rányomatni a pólókra. Így aztán mi telefonon egyeztettünk a mintával kapcsolatban, így adtuk le az egyedi póló rendelésünket. Általában a miénkhez hasonló, nagyobb megrendelés esetén transzfer- vagy szitanyomással készülnek a minták. De adott esetben a digitális nyomtatás is szóba jöhet, a mintától függően. Hogy mit jelent ez a gyakorlatban? Időtálló, tartós mintákat, amelyek nem olvadnak le a pólóról már az első mosással! A csapat hétköznap 08:00 és 15:30 között elérhető telefonon, az egyeztetést követően akár itt is tudtok árajánlatot kérni tőlük az egyedi póló rendeléshez. De e-mailben is szívesen állnak rendelkezésre. Sőt! Árajánlatot akár a honlapjukon elérhető, online ügyfélszolgálaton keresztül is kérhettek, mindössze pár kattintás az egész!

egyedi póló rendelés
A LolMarkt csapata bármilyen egyedi póló rendelést megvalósít!

Árajánlatot természetesen akkor érdemes kérni, amikor már megvan a végső elképzelés a fejetekben. Az árat ugyanis sok minden befolyásolhatja: a pólók darabszáma, a kiválasztott minta színe, hogy hány nyomatot kell a pólóra varázsolni, stb. Mi is először a grafikussal egyeztettünk a dizájnnal kapcsolatban, utána kaptuk meg a végleges árat, amit a látványtervvel együtt el tudtunk fogadni. A rendelésünk egyébként hamarabb elkészült, mint hittük volna, gyakorlatilag 2 munkanap alatt a rendelkezésünkre álltak a pólók! Alig hittünk a szemünknek, amikor a futárszolgálat csöngetett a kóruspróbán. De nagyon örültünk az ajándéknak! A kézbe vett pólók láttán sem csalódtunk. Nem csak a minta nézett ki csodálatosan ugyanis, hanem a pólók anyaga is nagyon finom tapintású volt, mindenki elégedett volt vele.

Ha ti is gondolkodtok egyedi póló rendelésben, bátran ajánlom nektek a LolMarkt csapatát, nekünk nagyon jó élmény volt a közös munka!