A zenetáborból esküvő lett

A barátnőm soha nem gondolta volna, hogy a komolyzenéből egyszer házasság lesz. Annyi éven át tanult hegedülni, és nem csak annyi időt, de energiát is belefektetett, hogy olyan szinten tudjon zenélni, hogy arra ő is azt mondja, hogy ez megérte és ott tart, hogy érdemes volt belevágni. Szerencséjére ez sikerült számára, és minden célját elérte, amit egy komolyzenében jártas ember elérhet. A zene nem csak sikert hozott neki, hanem szerelmet is. Az egyik táborban megismerkedett élete párjával, és most ott tartanak, hogy az esküvőjüket szervezik. Örvendetes dolog, hogy a közös munka, mely hobbinak is számít, mennyire össze tudja kötni az embereket.

Tehát esküvőre készülünk, de ehhez első körben egy lánybúcsúnak kell következnie, amit a barátnőkkel közösen szervezünk meg, hogy igazán emlékezetesen legyen ez a nap. Nem is tudnánk nem ezen agyalni és gondolkodni, hogy hová is vigyük meglepetés gyanánt a barátnőnket, hol is lehet úgy eltölteni pár órát, mely igazán emlékezetes lenne számára. Ekkor találtunk rá a tökéletes lánybúcsú helyre. Ennél talán senkinek sem volt jobb dolga és szuperebb hajadonon töltött napja. Annyira örülünk, hogy az interneten rátaláltunk arra a lánybúcsús helyre, mely alapja lesz a napunknak. De nem is igazán egy tipikus lánybúcsú hely, és ez a legjobb benne. Kinéztünk egy vitorláshajót, és gyorsan egy érdeklődő e-mailt írtunk, hogy arra az időpontra, amikorra mi gondoltuk a lánybúcsút, van-e még szabad hely, illetve szabad vitorlás.

A cég rögtön megnyert minket a barátnőkkel, hiszen annyira profi módon vázolta fel, hogy ez a vitorlázás, mely a Balatonon vizén történik, mennyire egyedi és mennyi élményt tud magában rejteni. Hiszen egy luxus vitorláson töltött pár hajókázós óra tényleg magával ragadó. Nem csoda tehát, hogy a barátnőkkel nagy egyetértésben úgy döntöttünk, hogy mindent meg fogunk tenni, hogy időpontot tudjunk szerezni. A kapitány biztosított, így nekünk azzal sem kell törődni, hogy ki fogja vezetni a lánybúcsún a vitorlást, hiszen kapitányt is biztosítanak a vitorlás mellé. Annyira szuper, hogy erre a nagyszerű cégre rátaláltunk, akik teljes mértékben együttműködők  voltak. Az e-mailünkre rögvest válaszolni tudtak, és szerencsénkre igenlő választ kaptunk. A kiválasztott napra volt még szabadon foglalható vitorlás és kapitány is. Így teljes mértékben minden adott volt, hogy egy csodálatos napot töltsünk el a Balaton partján és pár órát a Balaton vizén is.

Szuper dolog, hogy van egy ilyen lehetőség, hogy biztosítani tud ez a remek cég egy olyan élményt, amely tényleg életre szóló. Úgy beszéltük meg a céggel, hogy a naplemente is benne foglaltasson abba a pár órába, melyben hajókázunk. Teljesen partnerek voltak ebben, és támogató jelleggel válaszoltak is. Minden megrendelői kívánságot megpróbálnak teljesíteni. A vitorlást úgy foglaltuk le, hogy nem csak hajókázunk, hanem a fedélzeten is fogunk éjszakázni, természetesen kikötött állapotában. A vitorláson lehetőségünk lesz majd különböző feladatok megoldására, ezzel mi is készülni fogunk, és igény szerint a vitorlást bérbeadói is tudnak programokat, feladatokat összeállítani. Természetesen ügyelve arra, hogy milyen életkorú hölgyek gyűlnek össze a hajón. Egyszóval egy komplex szolgáltatást fogunk kapni, egy nagyon felemelő, különleges környezetben, melyet a barátnőnk és talán mi sem fogunk elfelejteni egykönnyen, és nem is szeretnénk majd. Hiszen nem mindenkinek adódik meg az, hogy a Balaton közepén töltse a lánybúcsúját.