Az első út az új abroncsokkal a lányom koncertjére vezetett

Már ideje volt lecserélni az abroncsokat az autókon, hiszen jön a tél. Minden évben bajlódunk vele, mert nincs egy fix hely, ahonnan rendeljük őket. Egyik barátunk javasolta a gumi diszkont hu oldalt, mert ő már nagyon sok éve csak onnan rendel. Most mi is kipróbáltuk. Nagyon szimpatikus volt a gumi diszkont hu, mert átlátható volt, sok információval, és nagyon nagy választékkal.

Olvasgattunk a honlapon, megismertünk sok hasznos dolgot. Például, hogy hogyan is kell értelmezni az abroncsok jelöléseit. Először is a gumi szélessége van megadva mm-ben, majd egy arányszám, ami a gumi oldalfalának vastagságát mutatja meg. Utána egy betű látható, ami a gumi szerkezeti felépítésének milyenségét mutatja meg, például a nagy R betű a radiál szerkezetet jelenti. Aztán egy újabb szám, ami a kerékpánt átmérőjét mutatja. A következőszám a gumi terhelhetőségének mértékét mutatja, majd a következő nagybetű a sebességi indexet jelzi. Van részletesebb információ a különféle váltóméretekkel kapcsolatban, a sebességi és a terhelhetőségi indexről is van részletesebb leírás. Az is el van magyarázva, természetesen érthetően, hogy mit jelent a mintázatmélység és a fékút.

Valamint van sok hasznos tanács, amit minden autó tulajdonosnak érdemes tudnia, akkor is ha még nem vett abroncsot az autójára. Fontos például, hogy milyen páratartalmú helyen és milyen hőmérsékleten szabad tárolni a gumikat, valamint, hogy hogyan kell meghúzni a kerékcsavart, vagy pedig, milyen módon lehet ellenőrizni az abroncsban a levegő nyomását. Az abroncsok le és felszereléséről, az abroncs szemrevételezéséről, a kerekek kiegyensúlyozásáról és a gumiabroncs javításáról is olvastunk a honlapon, de ez még nem minden, mert hasznos cikkek is találhatóak például, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak a defekttűrő gumiknak.

A gumi diszkont hu oldalról lehet rendelni, és házhoz is szállítják a megrendelt termékeket, amelyekre vállalnak pénz visszafizetési garanciát is abban az esetben, ha a vevő nem elégedett. Ugyanakkor van lehetőség Miskolcon személyesen is átvenni az abroncsokat. Ha a vevő 4 db-ot rendel, akkor már másnap ki is szállítják neki, ha ez nem főszezonban van. A főszezonban a túl sok rendelés miatt ez akár 4-5 munkanapot is igénybe vehet. Mi most szerencsére nem esünk bele a főszezonba.

A honlapon sok vásárló által feltett kérdést olvashatunk, amelyek szintén hasznosak lehetnek a vásárlás során, például a fizetésről, szállításról vagy a garanciáról. Mi is döntöttünk, méghozzá a gumi diszkont mellett, mivel hamar megtaláltuk az autókra passzoló téli abroncsokat kedvező áron. Így meg is rendeltük mindet, remélve, hogy másnap meg is fog érkezni. Reménykedtünk, hogy végre ez lesz az az üzlet, ahonnan minden évben abroncsot rendelünk. Ugyanis a cég már 19 éve van a piacon, ráadásul teljes mértékben magyar cégről van szó, akik nem csak értékesítéssel, hanem szereléssel is foglalkoznak. A weboldalon pedig nem csak személyautókra, hanem terepjárókra és teherautókra is lehet abroncsokat kapni.

Nagyon boldogok voltunk, amikor megérkeztek az abroncsok, majd hamar el is vittük a kért időpontra a szervizbe, hogy felszereljék őket. Másnap volt a lányom koncertje a belvárosban. Egy szimfonikus zenekarban hegedül a második hegedűben. Ez egy nagyon fontos koncert, egyben vizsgakoncert is volt. Nagyon boldogok voltunk, hogy volt lehetőségünk beülni és élőben meghallgatni az egészet. Nagyon büszke szülők voltunk. Az oda vezető út pedig hatalmas élmény volt, hiszen az abroncsoknak köszönhetően olyan érzés volt, mintha új autóban ültünk volna. csak úgy suhantunk a pályán, és végig teljességgel biztonságban éreztük magunkat. Ezentúl mindig a gumi diszkont hu oldalról rendeljük majd a téli és a nyári abroncsokat is.