Bárcsak úgy értenék az autókhoz, mint a zenéhez!

Zeneiskolába jártam, így már gyermekkorom óta meghatározó az életemben a zene. A könnyűzene nem mozgat, sokkal inkább a komolyzene, azért is tanultam meg játszani hegedűn és zongorán. Mindkettőt imádom, gyakran vállalok fellépéseket is, továbbá, így felnőttként oktatok is gyerekeket komolyzenére. Ez abszolút az én szakterületem, nem is kívánhatnék jobbat.

Bár profi vagyok, ha komolyzenéről van szó, ha autókról, akkor már más a helyzet. Egyáltalán nem értek hozzájuk, így kicsit megijedtem, amikor közölték, hogy motorolajat kellene vennem. Fogalmam nem volt, hogyan álljak neki.
Ismerőseim javasolták, hogy nézzek szét a https://www.olajwebshop.hu oldalon. Állításuk szerint bármilyen olajra is van szükségem, itt megtalálom majd a legjobb minőségben.

Először szerettem volna kicsit jobban szétnézni, mi is ez az oldal. Először a közösségi médiában kerestem rá a cégre, hiszen úgy gondolom, hogy a vásárlók véleménye mindenek felett áll. Ha egy cég jó, akkor csupa jó vélemény és sok követő lesz a közösségi oldalakon is.
Igazából meglepett, amikor láttam, hogy több, mint 10 ezer követőjük van. Sose hallottam róluk, de úgy látszik, rengeteg ember szavaz nekik bizalmat.
A weblapjuk is jól megszerkesztett: áttekinthető, minden céggel kapcsolatos infó nyíltan elérhető, és a termékek palettája is rendkívül széles. A róluk alkotott rengeteg pozitív vélemény egyértelműen mutatta számomra, hogy a legfontosabb számukra az ügyfelek elégedettsége. Emiatt kizárólag a legjobb minőségű termékekkel dolgoznak, továbbá 100%-os elégedettségi garanciát biztosítanak. Annyira bíznak a szolgáltatásuk magas minőségében, hogy a vásárlás után 30 napot adnak arra, hogy eldöntsük, megtartjuk-e az adott terméket. Amennyiebn úgy döntünk, hogy valami miatt visszaküldjük, akkor sem kell magyarázkodnunk. A visszaküldéshez nem szükséges indoklás, hiszen nem szeretnének csalódott ügyfeleket.

Ez máris megnyugtatott egy kicsit, hiszen elszúrni nem tudom a rendelésem. A garanciájuk mellett még egyéb nyomós érvek is vannak, amik miatt érdemes őket választani. Az egyik, hogy kenőanyagok terén abszolút specialisták. Évek óta ezzel foglalkoznak, munkatársaik szakképzettek és csakis a legjobb árukat forgalmazzák. Szakértelmükben bízva számos nagy cég ad nekik megbízást, többek között a MÁV és a Dohányboltellátó is.
Mindemellett az elérhetőség sem utolsó szempont. Nem csak webshopjuk van, hanem Budapesten 3 kenőanyagprofilú szakkereskedést is üzemeltetnek. Ez lehetőséget ad rá, hogy szükség esetén akár személyesen is betérjünk. Helyben az ottani magasan képzett eladók azonnal segítenek, hogyha kérdésünk van, vagy nem tudjuk eldönteni egymagunk, hogy milyen termék is lenne a legmegfelelőbb számunkra.

Engem meggyőztek, ám úgy döntöttem, a https://www.olajwebshop.hu-ból való rendelés helyett inkább személyesen keresem fel őket. Abszolút nem értek az olajokhoz, így szívesen meghallgatnám egy szakértő tanácsát.

Hamarosan fel is kerestem őket. Az eladók kedvesek voltak, és készségesen segítetett. Elmondták, mit kell figyelembe venni, ha motorolajat választunk, és adtak még jó néhány tippet arra, hogy az autóm megfelelő ápolása és karbantartása érdekében mikre kell odafigyelnem.
Végül a motorolaj mellé választottam még néhány terméket, úgyhogy teli kézzel jöttem ki a boltból. Ez pozitív élmény volt, végre úgy éreztem, hogy képben vagyok ebben a témában is, legalábbis jobban, mint eddig.
Javasolták, hogy érdemes lehet időnként olvasnom a https://www.olajwebshop.hu blogját. Itt rengeteg érdekes cikk van fent, a lista pedig folyamatosan bővül. A cikkek érdekesek és könnyen érthetőek, nem szakmai bejegyzésekre kell gondolni. Ha olvasgatom, akkor e témában is jobban képbe kerülök, így nem kapok majd frászt, ha legközelebb valamit vásárolnom kell az autóhoz.

Örülök, hogy végül betértem a boltjukba. Rengeteg hasznos infót kaptam, és most, hogy már kipróbáltam, én is csak megerősíteni tudom, hogy remekek a termékeik.
Bár soha nem leszek ebben a témában annyira jó, mint a zenében, azért örülök, hogy már kicsit nagyobb a tudásom.