Egy komolyzenei koncerten láttam meg álmaim táskáját

Kicsit lehet, hogy furcsa hobbi de én nagyon szeretek komolyzenei koncertekre járni. Szinte minden hónapban elmegyek egy előadásra. A legutóbbi alkalommal az előttem ülő hölgy táskáján megakadt a szemem. Egy gyönyörű Kimmidoll táska volt, ami után már régóta vágyakoztam. Amikor szünet volt megpróbáltam megszólítani a hölgyet, de ahogy odafordultam volna hozzá, már el is tűnt. A szünet után kicsit késve ért vissza a helyére, ezért meg kellett várnom az előadás végét. A kijáratnál sikerült is elcsípnem és megkérdeztem tőle, hogy hol vette a táskáját. Azt mondta, hogy a CipőMarket weboldalán vásárolta. Nagyon ajánlotta, hogy keressem fel az oldalt, mert ő nagyon elégedett volt vele.

Amikor hazaértem le is ültem a gépem elé, hogy alaposabban szemügyre vehessem a CipőMarket kínálatát. Mindenekelőtt megkerestem a Kimmidoll táskákat, mert abban biztos voltam, hogy egyet fogok rendelni. Nagyon tetszett a CipőMarket oldalának a dizájnja, igazán felhasználóbarátnak tartottam. Külön tetszett, hogy van egy mérettáblázat, ami segít a megfelelő méret kiválasztásában. A választék elképesztően széles körű volt, stílus, szín és márka szempontjából is. Miután megnéztem a táskákat, következtek a cipők.

Cipők közül a kedvenc márkáim a Tamaris és az S.Oliver. A CipőMarket kínálatából ezek sem hiányoztak, így itt is volt miből válogatnom. Mivel jött a hűvösebb idő ezért egy S.Oliver csizma mellett döntöttem, amit be is tettem a kosárba a táskám mellé. Ezután a ruhákat között néztem körül. Szerettem volna egy klassz pulcsit, lehetőleg Heavy tools márkásat. Meg se lepődtem, hogy ezt is megtaláltam a CipőMarket termékei között. Itt is gyorsan átfutottam, hogy milyen lehetőségek vannak és végül kiválasztottam egy csinos, szürke pulcsit. Miután ezzel is megvoltam leadtam a rendelésemet.

Egy szép ajándék, egy hasznos webshopból

Később még egy kicsit nézelődtem a CipőMarket oldalán, és örömmel vettem észre, hogy még pénztárcát is tudok itt vásárolni. Ennek azért örültem, mert édesanyámat akartam meglepni egy szép tárcával, de csak nem sikerült megtalálni a megfelelőt. Itt viszont szinte rögtön megláttam a tökéletes pénztárcát. Kicsit bosszankodtam, hogy a rendelés leadása után találtam meg, de annak nagyon örültem, hogy a CipőMarket termékei között volt megfelelő.

A megrendelt termékek hiánytalanul és kifogástalan állapotban megérkeztek. Mindennel nagyon elégedett voltam és anyukámnak is tetszett a pénztárca. Meg is beszéltük, hogy ezután is a CipőMarket oldaláról fogunk rendelni.