Innen rendeltem gázpalackot, alig kellett abbahagynom a zenehallgatást

Hosszú idő kellett, mire megszerettem a komoly zenét. Valamiért sokkal kevésbé jött magától, mint a könnyű zene. Bár szerintem ez senkit nem lep meg. Kevés kisgyereket látok, aki megszületik és már rögtön Beethovent akar hallgatni. A legnagyobb motivációm arra, hogy elkezdjek komoly zenét hallgatni, a nagyapám volt. Fiatal korában sokáig játszott a kürtön. Sajnos én már nem hallhattam játszani, mivel túl idős volt ahhoz, hogy megszólaltassa.

Délutánonként mindig azon kaptam rajta, hogy a tévé előtt áll és karmesterkedik. Teljesen beleélte magát a képernyőn megjelenő koncertbe. Szinte éreztem, hogy eggyé vált az egész élménnyel. Csodálatos volt ránézni erre az emberre, aki az ideje nagy részében mindig komoly próbált lenni. Most pedig levetette minden gátlását és boldogan élvezte azt, amit a legjobban szeretett a világon.

Emlékszem, hogy az egyik délutánon mikor hasonlóan játszotta a karmestert, hirtelen eszébe jutott valami: kifogytunk otthon a pb gázból. Ez a fajta kettőség volt a leginkább jellemző rá: a művész és az otthoni ezermester. Én felajánlottam neki a segítségemet, mivel az egyik ismerősöm már vásárolt korábban egy Gázpalackfutár nevű oldalról gázpalackokat. Nem voltam biztos az oldal nevében, úgyhogy először csak beírtam, hogy pb gázpalack töltés.

A kezdőlapra fellépve nem kaptuk meg rögtön a pb gázpalack töltés felirathoz kapcsolódó kategóriát. Ezt egy nagyon egyszerűen kezelhető menün keresztül tudtuk elérni. Megkértem a nagyapámat, hogy figyelje, hogy mit csinálok és még ő is végig tudta követni a vásárlás folyamatát. Ez is bizonyítja azt, hogy Gázpalackfutár oldalának mennyire átlátható és intuitív a kialakítása. Másodpercek alatt már arra a felületre érkeztem, ahol meg tudtam nézni a pb gázpalack töltés felirathoz kapcsolódó ajánlatokat.

Nagyapám tisztában volt a saját gázpalackunk minden paraméterével. Azt mondta, hogy az a legfontosabb, hogy ugyanakkora pb gázpalackot rendeljünk, mint amekkora a mi palackunk. A vicces az volt, hogy ez volt az első mondat, amit a pb gázpalack töltés felületén olvashattunk. Ebből is látszik, hogy a Gázpalackfutár egy profi hely, ahol mindenről tájékoztatják a vásárlót. Ez a tájékoztatás azonban nincsen egyáltalán eltúlozva. Nem kell ismertető szövegeken átrágnunk magunkat, mivel egyszerű pontokba van szedve minden, ami fontos. Minden palackhoz tartozik egy kép is, így könnyebben vizualizálhatjuk azt, hogy az adott méret mekkora a valóságban.

A képek alatt pedig elolvashatjuk azt, hogy mekkora a palack töltete. Ez dőlt betűvel van szedve. Rögtön alatta pedig félkövérrel kiemelve megnézhetjük az árát. Ez az összeg már tartalmazza a kiszállítási díjat is. Ez számomra egy nagyon becsülendő dolog volt. Többször volt már olyan, hogy egy másik oldalon megörültem annak, hogy milyen olcsó egy termék, egészen addig, amíg meg nem láttam a hozzá tartozó kiszállítási díjat. A Gázpalackfutár azonban nem szeretne minket ilyen olcsó taktikákkal vásárlásra csábítani.

Amint megtaláltuk a megfelelő palackot, már csak fel kell hívnunk őket. Erre kétfajta lehetőségünk van. Az egyik, hogy megcsörgetjük a pirossal kiemelt számot. Van azonban egy ennél még egy fokkal kényelmesebb megoldás is. Kérhetjük tőlük, hogy hívjanak minket vissza, amikor már ráérnek. Így teljes mértékben optimálhatjuk az itt, vásárlással töltött időnket, hiszen az ügyintézőre sem kell várnunk. Csinálhatjuk tovább a dolgainkat és, amikor már megfelelő a Gázpalackfutárnak, akkor felhívnak minket. Szerintem ez egy ideális megoldás. Hasonlóan elégedett voltam a Gázpalackfutár többi szolgáltatásával is.