Introveltáltaknak is jó lehet az online patika

Egész életemben csodabogárnak számítottam az emberek között olyan téren, hogy nem hallgatom a mai zenéket, csak komolyzenét. Mindig azzal viccelődtem, hogy én nem jó korban születtem, akkor kellett volna, mikor a komolyzene volt a populáris zene, és mindenki azt hallgatta. Sose zavart igazán, valószínűleg éppen ezért nem is csúfoltak miatta, hiszen, ha látták volna, hogy el tudnak bizonytalanítani, akkor biztosan bántottak volna a kortársaim például az iskolában. De mivel már akkor magabiztosan hirdettem az ízlésem, és benne voltam az iskolai zenekarban is, mindig én voltam a fura gyerek. De ezzel ki is egyeztem. Az is közrejátszott, hogy nagyon visszahúzódó voltam mindig is, nem nagyon szerettem emberek között lenni, és a zene világába menekültem.

Ezért jött nekem nagyon jól, amikor bejött az online rendelés rendszere is, hiszen így kiválthattam ezzel a személyes boltba járást. Nem csak az élelmiszerek terén, hanem már patikába se kell járnom, ugyanis rátaláltam a Prevenció Patikára. Ez egy internetes gyógyszertár, amivel kapcsolatban bevallom, korábban szkeptikus voltam. Pedig nem kellett volna, minden legálisan működik itt is, megtalálhatóak az OGYÉI oldalán is, mint hivatalos online patika. Különösen jól jött nekem ez a lehetőség, amikor kismama lettem a kislányommal, és olyan rosszul voltam szinte az egész terhesség alatt, hogy ha akartam, se tudtam volna sehova menni, mert állandóan hánytam. Ilyenkor nagyon jött, hogy meg tudtam rendelni mindent, amire csak szükségem volt.

A https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama részlegén tényleg szinte mindent be tudtam szerezni kezdve a terhességi vitaminoktól a szoptatáshoz szükséges dolgokig. Ennek azért is nagyon örültem, mert mindenképp azt terveztem, hogy a kisbabámat anyatejjel fogom táplálni, és csak a legvégső esetben fordulunk a tápszerhez. E célból vettem néhány szoptatós teát és vitamint, amik azt hivatottak segíteni, hogy az anyának minél több teje legyen. Valószínűleg ezeknek a termékeknek is köszönhető no, meg persze a gének sem elhanyagolandók olyan téren, hogy sikerült szoptatnom a kisbabámat, és nem kellett tápszerhez folyamodnunk.

Nem olyan rég bukkantam rá, hogy a Prevenció Patikának van VIP klubja is. Ez abból a célból jött létre, hogy akik ide regisztrálnak, minél több kedvezményben és kedvező ajánlatban részesülhessenek. Ilyen például az is, hogy aki VIP klubtag, arra nem vonatkozik a 14 000 Ft-os ingyenes rendelési határ, ugyanis nekik alapból ingyenes a kiszállítás, legyen szó akármilyen értékű rendelésről. Nekem ez nagyon szimpatikus volt. Továbbá a havonta megjelenő blogcikkekhez is hozzáférést kaphatunk korlátlanul, amikben sok hasznos információ található meg. Mindezek mellett folyamatosan számíthatunk exkluzív kuponokra is, amelyeknek köszönhetően nagyon kedvező áron juthatunk hozzá a top kategóriás termékekhez. További óriási előny, hogy bármikor kérdezhetünk az egészségügyi szakemberekből álló csapatuktól, akiknek a tiszteletdíját a Prevenció Patika állja, nem pedig mi. Szerintem ez is nagyon nagy dolog.

Mindezek alapján én elég hamar eldöntöttem, hogy nekem megéri csatlakozni ehhez a VIP klubhoz, hiszen elég gyakran vásárlok a https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama-n, így biztosan ki tudom használni a weboldal nyújtotta előnyöket. Nem lehetek elég hálás a Prevenció Patikának, hogy a termékeik végigkísérték a terhességem, majd utána a gyermekágyi időszakban is biztosították a babám és az én egészségem is. Biztosan továbbra is hűséges vásárlójuk maradok jó ideig. Hiszen ha ilyen kényelmesen le tudom bonyolítani a vásárlást, minek fáradozzak azon, hogy személyesen elmenjek gyógyszertárba?