Zenében és autóban háklis vagyok – ez van!

Egyszerűen a popkulturális stílusok között nagyon kevés akad, amin belül találok rendre valami hosszan hallgathatót. A komolyzenét viszont nagyon szeretem, viszont azután valami könnyűt hallgatni, borzalmas visszalépés! Nagyon fura érzés.

Az autó a másik ilyenem érzékeny területem. Érdekes, simán az eldobható, könnyen lecserélhető eszközök híve vagyok, de akármilyen autót nem veszek, és akármilyen szervizbe nem hordom, mert ezen a területen mindig a legjobb kell. Ami a metaautoszerviz.hu. És ha veszek újat, mindig kell a dupla autó átvizsgálás! De, hogy-hogy dupla?…

Hát úgy, hogy van egy nagyon jó barátom, aki ért hozzá, és nem csapna be, ezért vele járok autót nézni, de mostanság mindennel elmegyek a Méta Autoszervizhez is, akiknél szintén van rendes, vétel előtti, vagy egyéb szituációban történő autó átvizsgálás. Ugyanolyan megbízhatók és korrektek, s míg a barátomnak végtére nincs olyan profi garázsa, ahol felemeljük és alánézünk, stb. A Métánál van, de persze a Métánál túlzás nélkül minden van!

14 darab főkategóriába sorolják, hogy milyen területen foglalkoznak az autónkkal, és jó hogy ez így szét van bontva részterületekre! Műszaki vizsga előtt is átnézhetik szakszerűen a kocsit. Ilyenkor átvizsgálják ezeket: ABS modul, fékcsövek, kormányszervó, motor és az olajszint, rugók, szilentek, kipufogó, fékpedálok, és még a szélvédőt is megvizslatják.

Nem vagyok már egy fiatal ember, nem először veszek kocsit, és egy ideje már hozzájuk járok mindennel! Hiába olyan típust választok, amihez gyakori az alkatrész, fontos, hogy ilyen profi szervizem legyen, mert rájuk ezt a részét is rábízhatom. És mindig át tudjuk beszélni, mi a legjobb nekem anyagilag és egyéb módon is, nem a saját szakállukra ügyeskednek, mint mások.

Szóval, a korrektséggel tudnám leírni a kapcsolatunkat, korrektek az áraik, mivel márkafüggetlenek, ezért tényleg visszajáróvá válhattam, hiába váltottam épp legutóbb Fordról Volkswagenre. Az elterjedt autótípusokat könnyebb javítani ugyan, de azért mindig adódik valami probléma, a használatból következően, viszont azt is írtam, ez egy olyan terület, ahol maximalista vagyok. Mindig, minden rendben legyen nekem a kocsival, és ezt a Méta biztosítja a legjobban.